Acum aveti livrare gratuita!

pentru toate rezervarile online#Preturi

Cerere de inchiriere auto

 

Inchirieri auto in Valcea

 • inchirieri auto valcea
  Cum ridicati masina in Valcea?


  Puteti ridica orice masina de inchiriat direct din CFR Valcea, din Strada General Magheru.

  Dupa efectuarea platii (in EURO, USD sau RON), el va inmana clientului cheile si documentele masinii, precum si dovada platii.  

Lista de preturi

 • turism.net
  Tarifele noastre

  Toate tarifele noastre valabile pentru serviciul de inchirieri auto in Valcea includ costul de predare si livrare a masinii, TVA (24%), kilometraj nelimitat, RCA, Asigurare CASCO, Asigurare RCA.

  Tarifele afisate sunt valabile exclusiv pentru rezervarile trimise online prin completarea formularului.

Flota de autoturisme

  [+] Arata ghidul turistic al orasului Valcea

  Orasul Ramnicu Valcea este un municipiu localizat in zona central sudica a Romaniei, resedinta a judetului Valcea, avand o populatie totala estimata la ultimul recensamant din 2008, de 115 300 locuitori. Situat de-a lungul primitoarei Vai a Oltului (pe care o puteti vizita cu masina de la inchirieri auto Valcea), in zona de granita si confluenta cu mai micul parau Olanesti (de-a lungul caruia este localizat complexul Balnear Olanesti (renumit datorita proprietatilor apelor minerale si apelor bogate in sulf la nivel national si international).

  Orasul se intinde la o altitudine variind intre 400 si 500 m inaltime. Localizat in zona deluroasa a subcarpatilor, pe o orientare a culmilor N-S, Valcea gazduieste importante expozitii de ceramica (cu precadere in Horezu, unde puteti ajunge cu masina), numeroase biserici si lacase de cult (orasul fiind centrul Episcopiei Ramnicului si a Argesului), zone de tratament balnear, hoteluri si cabane montane, dar si partii de ski sezoniere cu precadere in partea de Nord.

  Inchiriind o masina in Valcea, puteti vizita orase apropiate precum Sibiu (fosta capitala culturala europeana), Pitesti (burg medieval, in prezent important centru urban), sau Bucuresti (capitala a Romaniei).

Apasati +1 daca va place acest site

Procedura de livrare-predare