Acum aveti livrare gratuita!

pentru toate rezervarile online#Preturi

Cerere de inchiriere auto

 

Lista de preturi

 • turism.net
  Tarifele noastre

  Toate tarifele noastre valabile pentru serviciul de inchirieri auto in Valcea includ costul de predare si livrare a masinii, TVA (24%), kilometraj nelimitat, RCA, Asigurare CASCO, Asigurare RCA.

  Tarifele afisate sunt valabile exclusiv pentru rezervarile trimise online prin completarea formularului.

Flota de autoturisme

  [+] Arata ghidul turistic al orasului Valcea

  Orasul Ramnicu Valcea este un municipiu localizat in zona central sudica a Romaniei, resedinta a judetului Valcea, avand o populatie totala estimata la ultimul recensamant din 2008, de 115 300 locuitori. Situat de-a lungul primitoarei Vai a Oltului (pe care o puteti vizita cu masina de la inchirieri auto Valcea), in zona de granita si confluenta cu mai micul parau Olanesti (de-a lungul caruia este localizat complexul Balnear Olanesti (renumit datorita proprietatilor apelor minerale si apelor bogate in sulf la nivel national si international).

  Orasul se intinde la o altitudine variind intre 400 si 500 m inaltime. Localizat in zona deluroasa a subcarpatilor, pe o orientare a culmilor N-S, Valcea gazduieste importante expozitii de ceramica (cu precadere in Horezu, unde puteti ajunge cu masina), numeroase biserici si lacase de cult (orasul fiind centrul Episcopiei Ramnicului si a Argesului), zone de tratament balnear, hoteluri si cabane montane, dar si partii de ski sezoniere cu precadere in partea de Nord.

  Inchiriind o masina in Valcea, puteti vizita orase apropiate precum Sibiu (fosta capitala culturala europeana), Pitesti (burg medieval, in prezent important centru urban), sau Bucuresti (capitala a Romaniei).

Apasati +1 daca va place acest site

Procedura de livrare-predare