Acum aveti livrare gratuita!

pentru toate rezervarile online#Preturi

Cerere de inchiriere auto

 

Termeni si conditii de inchiriere

 • Varsta si vechimea permisului


  Varsta minima a soferului care doreste sa inchirieze o masina trebuie sa fie de 21 de ani. In plus nu acceptam inchirierea de catre soferi avand o vechime mai mica de 1 an a permisului.

  Ne rezervam dreptul de a refuza un client fara motivatii aditionale.  

Lista de preturi

 • turism.net
  Tarifele noastre

  Toate tarifele noastre includ costul de predare si livrare a masinii, inclusiv in aeroport, TVA (24%), kilometraj nelimitat, RCA, Asigurare CASCO, Asigurare RCA, si sunt valabile pentru masini noi de inchiriat.

  Tarifele afisate sunt valabile exclusiv pentru rezervarile trimise online prin completarea formularului.

Flota de autoturisme

  [+] Arata termenii completi de inchiriere

  Preturile afisate includ toate taxele, TVA si costul tuturor asigurarilor. Pentru toate masinile de inchiriat se retine o garantie de 200 de euro. Aceasta garantie este blocata obligatoriu pe un card de debit (sau card bancar normal) sau de credit. Nu acceptam plata garantiei cu cash datorita numeroaselor cazuri de frauda. In schimb acceptam plata chiriei pentru autoturismul inchiriat atat cu cash cat si cu card.

  Spre deosebire de majoritatea companiilor de inchirieri auto din Romania noi nu comisionam tranzactiile. De regula firmele aleg sa taxeze clientul cu un comision de 3% la plata cu cardul, comision care nu exista in cazul companiei noastre. Daca plata pentru chirie se face in RON, cursul de schimb calculat este cel valabil in ziua inchirierii efective. Acceptam insa si plata in USD sau EURO.

Apasati +1 daca va place acest site

Procedura de livrare-predare