Acum aveti livrare gratuita!

pentru toate rezervarile online#Preturi

Cerere de inchiriere auto

 

Inchirieri auto pe termen lung

 • inchirieri auto bucuresti
  Serviciile incluse si tarifele


  Pentru toate inchirierile pe termen lung, sau pentru solutiile de leasing operational oferim masina de schimb in caz de accident sau de imobilizare.

  Toate masinile noastre sunt inspectate tehnic periodic si sunt reparate si intretinute doar in unitati service agreate si autorizate.  

Lista de preturi

 • turism.net
  Tarifele noastre

  Inchirierea pe termen lung, este o inchiriere cu durata de minim 24 de luni. Toate tarifele noastre pentru inchirieri pe termen lung nu includ costul de predare si livrare a masinii de inchiriat, TVA (24%). Ele includ RCA, Asigurare CASCO, Asigurare RCA.

  Tarifele afisate sunt valabile exclusiv pentru rezervarile trimise online.

Flota de autoturisme

  [+] Afla mai multe despre inchirierile pe termen lung

  Serviciul de inchirieri auto pe termen lung, supranumit si "leasing operational", consta in inchirierea unui autoturism pe perioade mai mari de 60 de zile. Cu cat perioada de inchiriere creste, tarifele scad. In plus, tarifele depind de regiunea geografica unde masina este inchiriata precum si de numarul de kilometri care urmeaza a fi realizat de catre beneficiar. Preturile includ toate taxele mai putin TVA. Ele includ asigurare completa de tip Casco si RCA, asistenta rutiera, masina la schimb, schimbul de anvelope iarna/vara precum si costul reviziilor si reparatiilor.

Apasati +1 daca va place acest site

Procedura de livrare-predare