Acum aveti livrare gratuita!

pentru toate rezervarile online#Preturi

Cerere de inchiriere auto

 

Inchirieri auto in Sibiu

 • inchirieri auto sibiu
  Cum ridicati masina in Sibiu?


  Puteti ridica orice masina de inchiriat direct din Autogara 1 Sibiu, din Strada 1 Decembrie 1918, numarul 7.

  Dupa efectuarea platii (in EURO, USD sau RON), el va inmana clientului cheile si documentele masinii, precum si dovada platii.  

Lista de preturi

 • turism.net
  Tarifele noastre

  Toate tarifele noastre valabile pentru serviciul de inchirieri auto in Sibiu includ costul de predare si livrare a masinii, TVA (24%), kilometraj nelimitat, RCA, Asigurare CASCO, Asigurare RCA.

  Tarifele afisate sunt valabile exclusiv pentru rezervarile trimise online prin completarea formularului.

Flota de autoturisme

  [+] Arata ghidul turistic al orasului Sibiu

  Capitala culturala europeana, si resedinta a judetului, orasul Sibiu avand conform recensamantului din 2008 o populatie totala de circa 160.000 de locuitori este principalul oras recomandat turismului cultural din Romania. Aeroportul International din Sibiu, uneste orasul cu unele dintre cele mai importante centre urbane din Europa precum Viena.

  Cu masina inchiriata de la agentia noastra de inchirieri auto din Sibiu, puteti vizita numeroase puncte de interes precum statiunea de iarna Paltinis, sau lacul Glaciar Balea. Coridorul 4 european este recent modernizat, putand ajuge direct, pe DN1, catre Ploiesti si apoi Bucuresti, sau pe E68, catre iesirea din Romania, pe la Arad.

  In plus noul E81 face legatura cu un alt centru urban important al Transilvaniei, Cluj dar si cu Constanta, putand apoi continua pe recenta completata autostrada A2. Va recomandam sa plasati o rezervare online pentru a va confirma disponibilitatea pentru masina dorita.

Apasati +1 daca va place acest site

Procedura de livrare-predare