Acum aveti livrare gratuita!

pentru toate rezervarile online#Preturi

Cerere de inchiriere auto

 

Inchirieri auto in Ploiesti

 • inchirieri auto ploiesti
  Cum ridicati masina din Ploiesti?


  Oferim spre inchiriere masini cu livrare gratuita in Ploiesti, la sediul din Bd. Republicii, sau la domiciliul clientului.

  Toate masinile noastre de inchiriat sunt noi, au asigurare completa si nu prezinta nici un fel de insemne speciale.  

Lista de preturi

 • turism.net
  Tarifele noastre

  Toate tarifele noastre includ costul de predare si livrare a masinii, TVA (24%), kilometraj nelimitat, RCA, Asigurare CASCO, Asigurare RCA, si sunt valabile pentru masini noi de inchiriat.

  Tarifele afisate sunt valabile exclusiv pentru rezervarile trimise online prin completarea formularului.

Flota de autoturisme

  [+] Arata ghidul turistic al orasului Ploiesti

  Municipiul Ploiesti este resedinta judetului Prahova pe un platou cu o altitudine medie de 160 de metri. Vatra orasului prezinta urme de locuire inca din paleoliticul inferior, fiind ulterior recunoscuta inca din secolul al XV-lea ca un important centru comercial si mestesugaresc. Municipiul Ploiesti este recunoscut la nivel national si international prin contributia importanta avuta de-a lungul timpului in industria petroliera, fiind unul dintre primele orase din lume responsabile pentru fabricarea de utilaje petroliere.

  In Ploiesti puteti vizita un muzeu unic in Europa, Muzeul Petrolului. De asemenea puteti parcurge drumul vinului, sau puteti vizita in vecinatatea orasului, Vulcanii Noroiosi de la Berca, din orasul Buzau.

  Cu masina inchiriata de la centrul nostru de inchirieri auto din Ploiesti puteti ajunge foarte usor in orasul Brasov renumit pentru turismul montan si turismul de tip wonderlust. Aici va puteti bucura de frumusetile iernii, sau in sezonul estival puteti alege sa vizitati numeroasele edificii culturale ale orasului.

Apasati +1 daca va place acest site

Procedura de livrare-predare