Acum aveti livrare gratuita!

pentru toate rezervarile online#Preturi

Cerere de inchiriere auto

 

Inchirieri auto in Pitesti

 • inchirieri auto pitesti
  Cum ridicati masina din Pitesti?


  Puteti ridica oricare dintre masini, de la biroul de inchirieri auto din Pitesti localizat in cartierul Gavana (langa Autogara).

  Masinile se pot livra doar daca exista o rezervare online facuta in prealabil, cu minim 3 zile inainte de data livrarii...  

Lista de preturi

 • turism.net
  Tarifele noastre

  Toate tarifele noastre includ costul de predare si livrare a masinii de inchiriat in Pitesti, TVA (24%), kilometraj nelimitat, RCA, Asigurare CASCO, Asigurare RCA, si sunt valabile pentru masini noi de inchiriat.

  Tarifele afisate sunt valabile exclusiv pentru rezervarile trimise online prin completarea formularului.

Flota de autoturisme

  inchirieri auto in Pitesti

  [+] Arata ghidul turistic al orasului Pitesti

  Municipiul Pitesti este resedinta judetului Arges, avand la recensamantul din 2008 o populatie totala estimata de 179 500 locuitori. Din punct de vedere geografic, orasul este situat in zona de contact a Piemontului Getic cu Campia Pitestilor, pe malul drept al Argesului, la confluenta Raului Doamnei in plafonul de 285 m altitudine. Urmele de locuire dateaza din cele mai vechi timpuri. Cu masina de la inchirieri auto Pitesti, puteti vizita numeroasele vestigii arheologice, existente in zona inca din paleoliticul inferior.

  Din punct de vedere al infrastructurii rutiere, orasul este legat de Bucuresti printr-o autostrada, numita A1 in lungime de 115 km, care continua pe tronson pana in Constanta, cu A2. Orasul este unul dintre cele mai importante centre industriale si social-culturale ale Romaniei in prezent.

  Odata ajunsi in Pitesti va recomandam sa vizitati cu masina principale obiective turistice ale orasului precum Biserica Domneasca, monument de arhitectura construit in 1656, sau sa parcurgeti Transfagarasanul, pentru a vizita barajul de la Vidraru.

Apasati +1 daca va place acest site

Procedura de livrare-predare