Acum aveti livrare gratuita!

pentru toate rezervarile online#Preturi

Cerere de inchiriere auto

 

Inchirieri auto in Aeroportul Otopeni

 • inchirieri auto otopeni
  Cum ridicati masina in Otopeni?


  La aterizarea in Aeroportul International Otopeni veti fi intampinat de unul dintre agentii nostri de inchirieri auto.

  Dupa efectuarea platii (in EURO, USD sau RON), el va inmana clientului cheile si documentele masinii, precum si dovada platii.  

Lista de preturi

 • turism.net
  Tarifele noastre

  Toate tarifele noastre valabile pentru serviciul de inchirieri auto in Aeroportul Otopeni includ costul de predare si livrare a masinii, TVA (24%), kilometraj nelimitat, RCA, Asigurare CASCO, Asigurare RCA.

  Tarifele afisate sunt valabile exclusiv pentru rezervarile trimise online prin completarea formularului.

Flota de autoturisme

  [+] Arata ghidul turistic al orasului Otopeni

  Aeroportul Internațional Henri Coanda (avand codul OTP) este in prezent cel mai important aeroport din Romania, preluand anual circa 6 milioane de pasageri. Localizat la o distanta de 7 kilometri de Aeroportul Baneasa (cod BBU), aeroportul face parte din zona urbana a Otopeniului (devenit oras in 2007). Aeroportul dispune de facilitati moderne, precum radar meteorologic, multiple terminale de predare primire a bagajelor, si este intr-un proces continuu de modernizare si imbunatatire.

  Aeroportul este legat de capitala Romaniei, Bucuresti prin intermediul DN1 (in curand autostrada) cu ajutorul serviciilor RATB prin intermediul liniilor de autobuz 783 și 780. In plus serviciul CFR Henri Coanda Expres leagă Gara de Nord de Bucuresti.

  Puteti ajunge in Bucuresti folosind si o masina de inchiriat oferita prin intermediul serviciului nostru de inchirieri auto in Otopeni. Pe acest aeroport nu aterizeaza ca regula generala curse low-cost. Majoritatea zborului sunt operate de companii traditionale precum Lufthansa, Tarom, Emirates, care efectueaza exclusiv zboruri internationale.

Apasati +1 daca va place acest site

Procedura de livrare-predare