Acum aveti livrare gratuita!

pentru toate rezervarile online#Preturi

Cerere de inchiriere auto

 

Inchirieri auto in Iasi

 • inchirieri auto iasi
  Cum ridicati masina in Iasi?


  Puteti ridica orice masina de inchiriat direct din Gara CFR Iasi, din Strada Strapungere Silvestru.

  Dupa efectuarea platii (in EURO, USD sau RON), el va inmana clientului cheile si documentele masinii, precum si dovada platii.  

Lista de preturi

 • turism.net
  Tarifele noastre

  Toate tarifele noastre valabile pentru serviciul de inchirieri auto in Iasi includ costul de predare si livrare a masinii, TVA (24%), kilometraj nelimitat, RCA, Asigurare CASCO, Asigurare RCA.

  Tarifele afisate sunt valabile exclusiv pentru rezervarile trimise online prin completarea formularului.

Flota de autoturisme

  [+] Arata ghidul turistic al orasului Iasi

  Centru cultural si istoric, si fosta capitala a Moldovei, resedinta a judetului, orasul Iasi, este unul dintre cele mai importante orase din Romania. Cu o populatie estimata conform recensamantului din 2008 la aproape 320.000 de locuitori, orasul este extrem de bine conectat la principalele noduri feroviare si rutiere din Romania.

  Intersectia cu magistrala Ungheni-Faurei, si cele 4 gari din regiune, compun o retea feroviara complexa. In plus orasul beneficiaza de un Aeroport, care ofera zboruri catre Viena, Roma, Bergamo si Bucuresti.

  In viitorul apropiat Autostrada Vestului (A4) va face legatura cu A3, transformand orasul intr-un principal nod rutier. Cu masina de inchiriat ridicata de la centrul de inchirieri auto Iasi, puteti vizita lacasele de cult din zona, sau puteti calatori cu usurinta intre principalele orase, datorita retelei rutiere bine pusa la punct.

Apasati +1 daca va place acest site

Procedura de livrare-predare