Acum aveti livrare gratuita!

pentru toate rezervarile online#Preturi

Cerere de inchiriere auto

 

Inchirieri auto in Constanta

 • inchirieri auto constanta
  Cum ridicati masina in Constanta?


  Puteti ridica orice masina de inchiriat direct din Gara Constanta, localizata in Bulevardul Ferdinand.

  Dupa efectuarea platii (in EURO, USD sau RON), el va inmana clientului cheile si documentele masinii, precum si dovada platii.  

Lista de preturi

 • turism.net
  Tarifele noastre

  Toate tarifele noastre valabile pentru serviciul de inchirieri auto in Constanta includ costul de predare si livrare a masinii, TVA (24%), kilometraj nelimitat, RCA, Asigurare CASCO, Asigurare RCA.

  Tarifele afisate sunt valabile exclusiv pentru rezervarile trimise online prin completarea formularului.

Flota de autoturisme

  [+] Arata ghidul turistic al orasului Constanta

  Orasul Constanta, este centrul urban si resedinta de judet. Localizat in zona de est a podisului Dobrogea, numara conform recensamantului din 2008, aproximativ 510.000 de locuitori, avand una dintre cele mai mari densitati pe KP din Romania.

  Localizat la contactul cu Marea Neagra, in extremitatea de SE a Romaniei, si despatit de judetul Tulcea la nord, orasul este un important centru economic, naval, turistic si comercial al Romaniei. Portul Constanta, unul dintre cele mai importante porturi la Marea Neagra, conecteaza orasul cu Europa de Sud si de Est, in timp ce drumurile nationale DN3 si DN2A, fac legatura cu Ovidiu respectiv Harsova.

  In oras puteti vizita cu masina de la inchirieri auto Constanta, delfinariul, cazinoul, satul de vacanta din Mamaia, sau va puteti abate catre vizitarea Deltei, cea mai importanta rezervatie a biosferei din Europa.

Apasati +1 daca va place acest site

Procedura de livrare-predare