Acum aveti livrare gratuita!

pentru toate rezervarile online#Preturi

Cerere de inchiriere auto

 

Inchirieri auto in Cluj

 • inchirieri auto sibiu
  Cum ridicati masina in Cluj?


  Puteti ridica orice masina de inchiriat direct din gara CFR din Cluj, Strada Caii Ferate.

  Dupa efectuarea platii (in EURO, USD sau RON), el va inmana clientului cheile si documentele masinii, precum si dovada platii.  

Lista de preturi

 • turism.net
  Tarifele noastre

  Toate tarifele noastre valabile pentru serviciul de inchirieri auto in Cluj includ costul de predare si livrare a masinii, TVA (24%), kilometraj nelimitat, RCA, Asigurare CASCO, Asigurare RCA.

  Tarifele afisate sunt valabile exclusiv pentru rezervarile trimise online prin completarea formularului.

Flota de autoturisme

  [+] Arata ghidul turistic al orasului Cluj

  Resedinta a judetului orasul Cluj, are o suprafata de aproximativ 200 de kilometri patrati fiind unul dintre cele mai importante centre urbane din Transilvania, cu o populatie de aproximativ 305.000 de locuitori conform recensamantului din 2008.

  Orasul gazduieste Aeroportul International Cluj Napoca, din Someseni (cod de identificare CLJ), aeroport cu un trafic anual de circa un milion de pasageri per an (al treilea ca importanta din Romania dupa Baneasa si Otopeni).

  In viitor, cu masina de inchiriat de la serviciul de inchirieri auto Cluj veti putea vizita numeroase orase pe ruta Brasov/Bucuresti sau catre Oradea, strabatand Autostrada Transilvaniei. In prezent cele mai apropiate orase de importanta turistica din regiune sunt Sibiu (capitala culturala a Europei in 2007) si Brasov.

Apasati +1 daca va place acest site

Procedura de livrare-predare