Acum aveti livrare gratuita!

pentru toate rezervarile online#Preturi

Cerere de inchiriere auto

 

Inchirieri auto in Bucuresti

 • inchirieri auto bucuresti
  Cum ridicati masina in Bucuresti?


  In Bucuresti puteti ridica masina din 4 puncte de lucru (Piata Romana, Piata Universitatii, Piata Presei si Piata Victoriei) , sau din cele 2 aeroporturi internationale (Baneasa si Otopeni).

  In plus, in functie de disponibilitati si de durata inchirierii, in anumite cazuri va putem aduce masina direct acasa sau la hotel.  

Lista de preturi

 • turism.net
  Tarifele noastre

  Toate tarifele noastre includ costul de predare si livrare a masinii de inchiriat, TVA (24%), kilometraj nelimitat, RCA, Asigurare CASCO, Asigurare RCA, si sunt valabile pentru masini noi de inchiriat.

  Tarifele afisate sunt valabile exclusiv pentru rezervarile trimise online prin completarea formularului.

Flota de autoturisme

  [+] Arata ghidul turistic al orasului Bucuresti

  Capitala Romaniei, Bucuresti, este un oras avand o populatie de 2,1 milioane locuitori, situat in partea centrala a Campiei Romane, pe un plafon altitudinal de pana la 100 de metri, de-a lungul raului Dambovita. Orasul este in prezent cea mai mare aglomerare urbana din Romania, fiind principalul centru politic si administrativ, economic si comercial al Romaniei. In prezent peste 9% din populatia Romaniei locuieste in Bucuresti, reprezentand 14% din forta de munca angajata la nivel national.

  Orasul este divizat in 6 sectoare urbane administrative plus sectorul agricol Ilfov, care se desfasoara la periferia Bucurestiului, marginind orasul. Cu masina de la inchirieri auto Bucuresti puteti ajunge destul de rapid in anumite puncte cheie din Romania precum Sibiu (turism de tip wonderlust), Brasov (pentru excursii montane), Constanta (turism de tip sunlust).

  Ca distante rutiere, orasul Bucuresti se afla la 425 kilometri de Sofia, capitala Bulgariei, 735 kilometri de Belgrad, si la peste 2000 de kilometri de Paris si Roma. Masinile de inchiriat nu sunt in prezent disponibile pentru serviciul de inchirieri internationale: cu livrare si predare in alt oras din Europa, sau in acelasi oras din Europa.

Apasati +1 daca va place acest site

Procedura de livrare-predare