Acum aveti livrare gratuita!

pentru toate rezervarile online#Preturi

Cerere de inchiriere auto

 

Inchirieri auto in Brasov

 • inchirieri auto brasov
  Cum ridicati masina in Brasov?


  Puteti ridica orice masina de inchiriat direct din Autogara 1 Brasov, localizata langa gara CFR.

  Dupa efectuarea platii (in EURO, USD sau RON), el va inmana clientului cheile si documentele masinii, precum si dovada platii.  

Lista de preturi

 • turism.net
  Tarifele noastre

  Toate tarifele noastre valabile pentru serviciul de inchirieri auto in Brasov includ costul de predare si livrare a masinii, TVA (24%), kilometraj nelimitat, RCA, Asigurare CASCO, Asigurare RCA.

  Tarifele afisate sunt valabile exclusiv pentru rezervarile trimise online prin completarea formularului.

Flota de autoturisme

  [+] Arata ghidul turistic al orasului Brasov

  Orasul Brasov este resedinta de judet al orasului cu acelasi nume, si conform recensamantului din 2008, are o populatie de 292.100 de locuitori. Localizat la o altitudine medie de peste 600 de metri, in curbura interna a Carpatilor orasul se remarca prin inversiunile de temperatura frecvente, si precipitatiile bocate sub forma de zapada in timpul iernii.

  Reteaua rutiera este formata din E60 si DN1 (in curand autostrada menita sa lege orasu Brasov de Ploiesti si in continuare de capitala Bucuresti). In plus, DN1 se continua cu Autostrada Transilvania, care va conecta orasul cu Oradea, pana la punctul de frontiera, oferind access rapid catre principalele capitale europene, precum Budapesta.

  Ca mijloace de transport public in oras puteti folosi si statiile de transport de autobuz si trolebuz. In plus cu masina inchiriata de la agentia noastra de inchirieri auto din Brasov, de laga gara CFR, puteti vizita majoritatea obiectivelor turistice importane precum castelul lui Vlad Tepes, sau Biserica Neagra.

Apasati +1 daca va place acest site

Procedura de livrare-predare