Acum aveti livrare gratuita!

pentru toate rezervarile online#Preturi

Cerere de inchiriere auto

 

Inchirieri auto in Aeroportul Baneasa

 • inchirieri auto baneasa
  Cum ridicati masina in Baneasa?


  Puteti opta pentru ridicarea masinii de inchiriat direct din Aeroportul International Baneasa, sau puteti alege sa fiti asteptat in terminalul Sosiri Internationale de agentii nostri.

  Intormirea documentelor dureaza doar cateva minute, iar plata este incasata la livrarea autoturismului inchiriat.  

Lista de preturi

 • turism.net
  Tarifele noastre

  Toate tarifele noastre includ costul de predare si livrare a masinii, inclusiv in aeroport, TVA (24%), kilometraj nelimitat, RCA, Asigurare CASCO, Asigurare RCA, si sunt valabile pentru masini noi de inchiriat.

  Tarifele afisate sunt valabile exclusiv pentru rezervarile trimise online prin completarea formularului.

Flota de autoturisme

  [+] Arata ghidul turistic al orasului Baneasa

  Aeroportul International Bucuresti Baneasa (cod de aeroport BBU sau LRBS) - Aurel Vlaicu, este in prezent unul dintre cele mai importante aeroporturi internationale din Romania. Cu o istorie de peste 90 de ani, aeroportul este localizat la 8 kilometri in zona de nord a orasului (langa Baneasa Shopping City), pe o suprafata totala cumulata de aproape 130 de hectare.

  Pana in anul 1980, Aeroportul Baneasa era cel mai mare aeroport din Romania. In prezent, acesta este folosit de companii de tip low-cost, prezum Wizz Air, German Wings, MyAir, Blue Air, desfasurate cu predilectie pe ruta Spania-Romania sau Italia-Romania, dus intors. Accesul din partea oraseneasca este realizat cu liniile RATB 783 si 131, prin taxi, cu o masina de la inchirieri auto Baneasa sau prin servicii de tipul airport shuttle.

  Ajunsi in Aeroportul Baneasa, dupa iesirea din zona Sosiri Internationale, puteti ridica masina de la biroul nostru de inchirieri auto din aeroport, sau direct din fata biroului de Informatii, unde agentii nostri va vor astepta cu o placuta purtand numele dvs.

Apasati +1 daca va place acest site

Procedura de livrare-predare