Acum aveti livrare gratuita!

pentru toate rezervarile online#Preturi

Cerere de inchiriere auto

 

Inchirieri auto in Bacau

 • inchirieri auto bacau
  Cum ridicati masina in Bacau?


  Puteti ridica orice masina de inchiriat direct din Gara CFR Bacau, localizata in Strada Garii.

  Dupa efectuarea platii (in EURO, USD sau RON), el va inmana clientului cheile si documentele masinii, precum si dovada platii.  

Lista de preturi

 • turism.net
  Tarifele noastre

  Toate tarifele noastre valabile pentru serviciul de inchirieri auto in Bacau includ costul de predare si livrare a masinii, TVA (24%), kilometraj nelimitat, RCA, Asigurare CASCO, Asigurare RCA.

  Tarifele afisate sunt valabile exclusiv pentru rezervarile trimise online prin completarea formularului.

Flota de autoturisme

  [+] Arata ghidul turistic al orasului Bacau

  Orasul Bacau, centru istoric si economic important si resedinta de judet, este situat pe raul Bistrita, si are conform recensamantului din 2008 o populatie de circa 200.000 de locuitori. Din punct de vedere istoric, orasul este unul dintre cele mai importante din Podisul Moldovei, si este conectat la principalele centre urbane prin intermediul unei importante retele feroviare, rutiere, si aeriene.

  Drumul E85, este principalul nod rutier, care traverseaza Europa catre Sud, unind orasul de Roman, Suceava, Ploiesti si Buzau.

  Drumul E574 este o artera secondara conectand orasul de Pitesti si Craiova. In plus, Aeroportul din Bacau, cunoscut si sub numele de George Enescu, reprezinta un important punct de legatura cu orase din Spania, Italia, Germania si Grecia. Cu masina de la inchirieri auto Bacau puteti vizita majoritatea obiectivelor turistice din zona, sau va puteti indrepta catre Nordul Bucovinei.

Apasati +1 daca va place acest site

Procedura de livrare-predare